Underviser i dansk, engelsk og kristendomskundskab i udskolingen.

Jeg har fulgt udviklingen af skolen siden starten og er glad for at være kommet med i udviklingen af skolen. Jeg er meget glad for at arbejde i små meningsfyldte sammenhænge. Det giver en samhørighed og et overblik, som skaber gode miljøer og høj trivsel for alle.

Min undervisningen

Jeg sætter en ære i at gøre undervisningen så vedkommende for eleverne som muligt, samtidigt med at der er teknikker og faglige begreber der skal læres og øves.

God undervisning for mig handler i høj grad om relationer. Derfor er jeg meget opmærksom på hvordan alle trives, min erfaring er at hvis én mistrives i en klasse er alle påvirket heraf. Derfor er det vigtigt, at alle føler sig set og hjulpet på vej både fagligt og socialt. Læring er ikke som en trappe man kun træder opad på, der er perioder hvor man står stille på stigen, og perioder man vender tilbage til forrige trin for at blive mere sikker før man igen har mod til næste skridt.

På Bredballe Privatskole sætter vi en ære i at skabe plads til alle, lave klassekvotienter er en af nøglerne til at vi lykkes med dette.

Jeg er uddannet i 1999 fra Silkeborg Seminarium, derefter har jeg arbejdet 7 år på Virklund skole i Silkeborg. I 2007 rykkede vi til Vejle, hvor jeg har arbejdet på Kirkebakkeskolen i Bredballe og Vejlefjord skolen i Daugaard.  I de 18 år som lærer har jeg arbejdet bredt på alle årgange og med mange fag og opgaver.

Familie og fritid

Jeg bor i Bredballe med min mand og to drenge på 7 og 9 år. Vi er en aktiv fodbold familie, min mand er træner i BIF. Jeg har i mange år haft islandske heste, og håber på igen at kunne optage interessen aktivt når tiden er til det. Imens bruger jeg tiden på rejser med familien og  så ”elsker jeg hverdagen”.

Ses ofte med

...et stort smil, imens jeg leder efter nogle ting jeg har glemt et sted.