Musiklærer

Musiklærer i indskolingen og på mellemtrinnet.

Hvorfor Bredballe Privatskole

Der er en dejlig steming blandt børn og voksne. Når klasserne tilmed ikke er større, så giver det mulighed for at se/ høre den enkelte elev. Jeg synes det er interessant at skulle bygge musik faget op på skolen.  

Min undervisning

Jeg forsøger at gøre musikken både vedkommende og sjov. Jeg fortæller om baggrunde for musikken, komponisterne og teksten. Jeg arbejder for, at undervisningen skal være både fagligt interessant, spændende og mangfoldig.
Vi lærer noder og rytmer og vi spiller en masse sammen. Resultatet præsenterer vi til den årlige forårskoncert.  
 
Efter skoletid kører jeg privatundervisning i klaver og guitar. 

Erfaring

Jeg er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium som statsprøvet musikpædagog. Jeg har undervist i musikskoler, aftenskoler, ungdomsskoler, lærer-seminar samt på  universiteter i både USA og Mexico. De genre jeg har undervist i spænder fra rock, blues, latin til klassisk,
Jeg har spillet som den ene del af “Royal Guitars” i Nord- , Sydamerika, Asien og en lang række af Europas lande.
Derudover har jeg indspillet flere CD´er, udgivet ca. 50 node-bøger ved musikforlag i Holland, Tyskland, Østrig og Danmark og komponeret mere end 600 stykker for guitar. 

Familie og fritid

Jeg er gift med mexikanske Martha og sammen har vi to børn. Vi elsker at rejse og at vise vore børn de mange forskellige livs-vilkår og kulturer der er i de mange lande, vi har besøgt. 
Jeg arbejder desuden som udstillingschef for billedhugger, Christian Svendsen, og jeg hjælper med organisation og regnskab i min kones øjenlægeklinik. 

Ses ofte med

en guitar over den ene skulder og med nodetasken “Hard Rock Guitar Company” over den anden.
 

Karl Bjarnhofs vej 6
7120 Vejle Øst