Lærer

Underviser i historie i indskolingen og på mellemtrinnet. Derudover dansk og idræt på mellemtrinnet.

Hvorfor Bredballe Privatskole

Bredballe Privatskole er en enormt spændende skole, som er i rivende udvikling. Jeg håber på, at kunne bidrage til den i forvejen gode kultur, der hersker på skolen. Derudover er det en skole, hvor relationerne mellem lærere og elever vægtes højt og har gode forudsætninger. Det er et kæmpe plus for mig, da jeg netop ser det relationelle arbejde som det helt grundlæggende for lærerarbejdet.

Min undervisning

I dansk finder jeg det æstetiske særligt interessant. Her er der intet facit, og vi kan hver især få vidt forskellige ting ud af det samme værk. Det er fascinerende, og jeg brænder for at blive klogere på verden og mig selv gennem mit eget og andres møde med forskellige værker. Jeg underviser også i idræt, hvilket jeg dog ikke er uddannet i, men jeg har altid være fysisk aktiv, hvor boldspil altid har haft en særlig plads i mit hjerte. Derudover underviser jeg i historie, hvor mit primære fokus er på historiefaglige kompetencer, som ikke kun begrænser sig til faget historie, men som kan bruges i alle fag i skolen, og i livet senere hen.

Erfaring

Jeg er uddannet fra læreruddannelsen i Aarhus sommeren ’16 og startede på Bredballe Privatskolen herefter. Jeg har altid arbejdet med mennesker, og i min tid på læreruddannelsen havde jeg et studiejob ved siden af, hvor jeg var aflaster for en handikappet dreng. Det sidste halve år af udddannelsen havde jeg et vikariat på den skole, jeg havde fornøjelsen af min skolepraktik.

Fritid og familie

Jeg bor i Aarhus med min kæreste Emilia. I min fritid er jeg en del af et fremadstormende fodboldprojekt i Aarhus, som jeg har været med til at bygge op fra starten. Derudover ynder jeg at bruge tid med både venner og familie.

Ses ofte

...i gang med at diskutere gårsdagens fodboldkamp. 

Karl Bjarnhofs vej 6
7120 Vejle Øst