Bredballe Privatskoles Venner

Bredballe Privatskoles Venner har til formål at støtte Bredballe Privatskole med ekstraordinære indkøb og investeringer til glæde og gavn for såvel elever som lærere på skolen.

Det økonomiske fundament består af donationer, sponsorater og fondssøgning til initiativer og projekter, der er godkendte af skoleledelsen og kan relateres til skolens værdigrundlag.

Du kan gøre en kæmpe forskel for skolens elever og lærere ved at støtte !

Du kan støtte som privatperson eller som virksomhed, ved at indbetale på:

• Kontonummer :           9570 11982786
  • MobilePay :              +45 42 65 50 71

Ønsker du eller din virksomhed at lave en sponsoraftale kan du kontakte Bredballe Privatskoles Venner på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Peder Breinholt på Tlf. +45 30 66 46 54.

Som sponsor er du med til at give vores elever en bedre hverdag. Med dit bidrag kan vi give elever og lærere de bedste forudsætninger for, at skabe og opretholde et godt undervisningsmiljø med fokus på trivsel, faglighed og personlig udvikling.