Sundhed og tandpleje

Sundhedsplejerske

Sundhedsplejersken deltager i det generelle sundhedsfremmende arbejde på skolen og arbejder tæt sammen med skolens lærere og med børnenes forældre. Formålet er, at medvirke til, at børn og unge får en sund opvækst og dermed gode forudsætninger for en sund voksentilværelse.

Sundhedsplejens opgaver ifht skolebarnet:

• at støtte det enkelte barn, så det selv ved, hvad der er sundt og der­med får mulighed for et godt liv
  • at rådgive forældre og børn om sundhed og sygdom
  • at opdage manglende trivsel hos barnet og tale med forældrene her­om
  • at foreslå hjælp og støtte, hvis der er et behov og måske inddrage andre samarbejdspartnere
Skolen følger de generelle tilbud fra Vejle Kommune omkring skolesundhedspleje. Læs mere her:

Sundhedsplejerske, Mette Steen Petz, er tilknyttet Bredballe Privatskole. Hun kan kontaktes, såfremt der er forhold omkring jeres barn, I ønsker at drøfte.

Kontaktoplysninger:
Mette Steen Petz

Tandpleje

Efter skolestart får dit barn regelmæssige undersøgelser og behandling efter behov. Al undersøgelse og behandling foretages i Sundhedshuset Vejle.

Sundhedshuset Vejle

Vestre Engvej 51, Indgang B