Underviser i dansk på mellemtrinnet, men er lige nu på barsel med min søn født 6. juni 2019.

Jeg elsker, at det er en mindre sammenhæng. Vi er tætte på hinanden, både voksne og børn, og det giver en nærhed og et godt sammenhold og samarbejde. Vi brænder alle sammen for vores skole, og det giver en fælles gejst. Når der ikke er så mange i klasserne, så giver det mulighed for fordybelse og øje for den enkelte. Jeg har en naturlig interesse for fællesskabets muligheder. Jeg er optaget af, hvordan børn samt voksne udvikler sig i fællesskaber, og det er dejligt at arbejde et sted, hvor det bliver vægtet højt.

Jeg brænder for faget dansk, hvor jeg er meget grundig og sætter fokus på ordentlighed. Derudover underviser jeg i billedkunst og giver specialstøtte til dem, der måtte have behov for dette. Jeg går meget op i, at vi har det godt på skolen. Det har vi især, når lærere og elever lærer af hinanden og bringer hinandens styrker i spil. Jeg nyde at lade kreativiteten flyde i faget billedkunst, hvor det primært gælder om at have det sjovt for at få højre side af hjernen i spil.

Under læreruddannelsen var jeg utrolig optaget af psykologidelen og valgte derfor efter endt studie at tage en kandidat i pædagogisk psykologi (cand. Pæd. Psyk.) Her kunne jeg få lov til at nørde med psykologien og pædagogikken og samtidig koble det på det pædagogisk praktiske. Under min studietid var jeg frivillig i Ungdommens Røde Kors. Her var jeg mentor for en gruppe piger med anden etnisk baggrund, med henblik på de kunne skabe en bredere social omgangskreds. Det handlede derfor rigtig meget omkring social læring og at opbygge relationer.

Fritid og familie

Jeg er gift med Lars, som jeg har kendt i 10 år. Tidligere har vi begge studeret og boet i Aarhus, men er nu flyttet til Vejle. I fritiden holder jeg af at læse biografier og krimier. Jeg synes det spændende blot at forsvinde ind i en helt anden verden. Jeg nyder også at lytte til musik og være sammen med vennerne. Jeg har en stor familie, som bor relativt tæt på, dem nyder jeg også at tilbringe tiden med.

Ses ofte

…i en kridtsky med min store skoletaske og med et smil på læben.