Lokaler og omgivelser

I efteråret 2016 blev de eksisterende lokaler totalrenoveret og skolen blev udvidet til dobbelt størrelse. Skolen er i dag 1500 kvadratmeter og har plads til 200 elever. Dertil har vi et naturskønt udeareal på 10.000 kvadratmeter, bestående af skov og græs.

Bygningen understøtter skolens grundlæggende værdier; trivsel, faglighed og personlig udvikling. Nøgleordene er fællesskab, fleksibilitet og et godt læringsmiljø, hvor indretningen er tilpasset elevernes forskellige behov og evner.

I forbindelse med den nye udbygning har vi installeret vi et innovativt ventilationssystem, Vent2Learn, der er skræddersyet til skoler for at sikre et godt indeklima og læringsmiljø.

Skolen lejer bygningerne af Bagger-Sørensen Invest A/S, som ligeledes har finansieret udbygningen og totalrenoveringen.