• Klassekvotient Slide1

På Bredballe Privatskole skal der være plads til den enkelte elev, og derfor har vi valgt have have små klasser. Det betyder, at vi som udgangspunkt har max 16 elever pr. klasse i indskolingen og på mellemtrinnet. I udskolingen tillader vi op til 20 elever pr. klasse.

Kontakten mellem lærere og elever er afgørende for en vellykket undervisning og elevernes præstationer. Små klasser giver mere tid pr. elev, og risikoen for forstyrrelser er mindre. Muligheden for at opbygge gensidig tillid mellem elever og lærere øges, og lærerne kan udrette langt mere med færre elever.

​Både Danmarks Lærerforening, www.dlf.org, og www.videnskab.dk henviser til forskningsresultater, der dokumenterer, at små klasser giver meget bedre resultater.