Bredballe Privatskole er tilmeldt Måltidsmærket, hvilket betyder, at vi serverer sund og lækker mad hver dag. Vi begrænser madens indhold af salt og sukker. Vi serverer magert kød og fisk, grove fulkornsprodukter samt masser af årstidens grøntsager. Vi har fokus på økologi og i første omgang er vores mål at opnå et bronzemærke.
Vi tror på, at vi med vores madordning er med til at danne elevernes madvaner fremadrettet. Sund, mættende og lækker mad er med at give eleverne appetit på en god og lærerig skoledag.
Eleverne byder ind med forslag til den ugentlige madplan. Her ses et eksempel:
- Mandag: Jordskokke suppe m/ topping og brød
- Tirsdag: Barbecue kartofler m/ kylling og spidskålsalat
- Onsdag: Pasta og kødsovs m/ rødbedesalat
- Torsdag: Kebabruller m/ gnavegrønt
- Fredag: Rugbrød m/ makrel i tomat, varm leverpostej & rødbeder, kyllingepølse, æg & tomat og gnavegrønt
Vores køkken er registreret hos fødevarestyrelsen. Vi har udarbejdet et egenkontrol program, som er godkendt af fødevarestyrelsen. Se kontrolrapporten her.