Lærer & Souschef

Mette er souschef og underviser derudover i matematik på mellemtrinnet og i udskolingen, samt i fysik/kemi i udskolingen.

Bredballe Privatskole er stedet for mig, fordi jeg får lov til at være den lærer, som jeg har ønsket at være. Her får jeg lov til at undervise glade og engagerede børn, som udviser interesse for at blive dygtigere. På Bredballe Privatskole oplever jeg, at vi accepterer hinanden og giver plads til hinandens forskelligheder, hvilket jeg mener danner grobund for god trivsel og dermed god læring.

I min undervisning har jeg fokus på den procesorienterede undervisning, hvor både vejen frem mod resultatet og selve resultatet er i fokus. Sammenhængen mellem proces og resultat er for mig med til at skabe den dybere læring, hvor stoffet giver mening for eleverne. Som lærer ser jeg mig selv som værende faglig ærekær, tydelig og livlig.

Jeg har i 12 år arbejdet i restaurationsbranchen – først som opvasker og senere som tjener. Her oplevede jeg, at det gav mig noget positivt at være omkring mennesker, og erfarede at vores forskelligheder som mennesker er med til at binde os sammen. Jeg har i mange år haft en interesse for naturvidenskab, og har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. På den baggrund startede jeg i 2010 på læreruddannelsen, og blev herefter ansat som naturfagslærer på Bredballe Privatskole.

Familie og fritid

Jeg bor i Vejle sammen med min kæreste. I min fritid nyder jeg at dyrke fitness, være sammen med familie og venner samt se naturfaglige programmer i tv. Jeg elsker at læse naturfaglige bøger og artikler og holde mig opdateret omkring forskning og andre aktuelle emner.

Ses ofte med

...et godt grin på læben, åbne arme, kridt på tøjet...