Underviser i matematik og naturfag i indskolingen og på mellemtrinnet. Derudover er jeg ansvarlig for lektiecaféen.

Jeg har fulgt Bredballe Privatskole siden opstarten og har altid fundet den interessant. For mig er der to centrale grunde til, at jeg har valgt skolen:

• Skolens størrelse, som fordrer nærhed mellem eleverne og skolens personale. Jeg oplever dermed, at det relationelle er noget af det bærende for skolen.
  • Jeg synes, det er enormt spændende at være en del af en relativt ny skole, hvor jeg kan være med til at præge skolens ydre, men også dens ”rodnet”, samtidig med, at jeg kan få lov at være den lærer, som jeg havde drømt om.

Jeg underviser til dagligt i matematik og naturfag. I min undervisning går jeg meget op i, at det er i orden at tage fejl, og at der generelt er en tryg stemning med plads til alle.

Jeg kan godt lide at undervise med inddragelse af forskellige undervisningsformer. I praksis betyder dette, at vi den ene dag måske blander teori med kreative mønster kreationer, og den anden dag er vi i skolegården, hvor vi danner forskellige polygoner med sjippetove. Det er vigtigt for mig at lave undervisning, som er vedkommende for eleverne og at de hver dag går hjem med en følelse af, at de er blevet set og hørt.

Jeg er uddannet fra læreruddannelsen i Jelling sommeren 2015 og inden jeg startede her på skolen, var jeg ansat 3 år på en folkeskole i Vejen kommune. Tidligere har jeg arbejdet 6 mdr. i et barselsvikariat og som pædagogmedhjælper. Jeg har altid arbejdet med mennesker, og fundet en glæde og drivkraft i dette.

Fritid og familie

Jeg bor Vejle sammen med min kone Carolina. Her bruger jeg meget af min fritid i DGI huset på at hjælpe andre med at få bedre velvære gennem fysisk træning. Derudover træner jeg styrkeløft, hvor det handler om at blive så stærk og teknisk dygtig inden for disciplinerne squat, bænkpres og dødløft. Når jeg ikke er i DGI huset, vægter jeg min familie og venner højt, og jeg elsker at mødes over en kop kaffe og et godt brætspil.

Ses ofte

...med et stort smil på læben.